آیا می دانید ارزانترین کنسانتره انار را چگونه تهیه کنید ؟ آیا اطلاعاتی از هزینه های تولید کنسانتره انار را دردست دارید؟ تولید کنسانتره انار مراحل بسیاری را طی می کند که هر مرحله هزینه هایی را برای تولید کنندگان و پخش کنندگان در بازار در بر دارد.
تولید کنسانتره ی انار
تهیه ارزانترین کنسانتره انار ، مستلزم آشنایی با هزینه هایی است که در طی تولید آن صرف شده است. از این رو ابتدا شما را با نحوه ی تولید کنسانتره انار آشنا می کنیم
برای تولید کنسانتره انار مراحل زیر سپری می شود:
• مادهی خام و یا میوه وارد کارخانه میشود.
• ابتدا شستشو انجام میگیرد.
• جداسازیهای لازم بسته به هر میوه انجام میشود که از جملهی آنها میتوان به جداسازی پوستهی انار از دانه اشاره نمود.
• جداسازی دانههای انار از هستهی آن انجام می شود.
• عمل گرم نمودن به منظور جلوگیری از قهوهای شدن و یا تغییرات آنزیمی که منجر به تغییر رنگ آبمیوه میشود صورت میگیرد.
• پرس کردن به منظور خارج نمودن آبمیوه از فرمانتاسیون انجام می شود.
• مرحلهی بعدی مرحلهی آروما گیری میباشد که قبل از عمل تغلیظ و یا شفاف سازی انجام میشود.
• مرحلهی شفاف سازی منجر به شفاف شدن و بدون رنگ شدن آبمیوه میشود، به این طریق که آب میوه از لخته آن با استفاده از ایجاد تفاوت دما جدا میگردد.
• فیلتراسیون مرحلهای است که به وسیلهی فیلترهای سرامیک و یا خلاء امکان پذیر میباشد.
• کنسانتره یا تغلیظ کردن که مرحلهی آخر تولید کنسانتره است و به روشهای مختلف صورت میگیرد و در آخر آب میوه را به پودر تبدیل میکند.
خواص کنسانتره ی انار
با توجه به خواص فراوانی که انار و کنسانتره انار دارد بی دلیل نیست که خرید کنسانتره انار یکی از گزینه های موجود در سبد خرید ، خریداران است.
انار منبع خوبی از آنتی اکسیدانها، پتاسیم و ویتامین C است پژوهشگران آکادمی علوم امریکا دریافته اند كه ، مصرف آب انار از ابتلاء بـه سرطان پروستات جلوگیری میکند.
انار میوه ای است سرشار از ویتامین و به علت داشتن آهن و سایر عناصر دیگر دی هضم می باشد .خوردن دانه های انار به مراتب بهتر از نوشیدن آب انار است . انار میوه ای است كه به آن خون ساز می گویند و به همین علت بهترین موقع برای مصرف آن صبح و قبل از صبحانه است. انار مقوی قلب ، مفرح ، دفع كننده چربی ، رفع كننده سموم اغلب عفونتهای
داخلی، دافع حرارت می باشد و خوردن انار با پرده های سفید آن شكم را دباغی میكند ، رب انار ، برگ انار در ضعف معده، كمی اشتها، تهوع، ضعف عمومی، تصفیه خون، خاصه در دختران جوان و در رفع میگرن بسیار مفید است.
تفاوت کنسانتره ی انار با رب انار
رب انار شبیه کنسانتره انار است با این تفاوت که آب اناری که برای تهیه رب انار استفاده گردیده نیاز به عبور از فیلتر ندارد و پالپ موجود در آب انار باعث قوام یافتن رب انار می شود.
ارزانترین کنسانتره انار
ارزانترین کنسانتره انار زمانی به دست مشتریان می رسد. که در هزینه های تولید صرفه جویی شود و یا روش هایی را در پیش گیریم که که هزینه هارا کاهش دهیم مثلا فروش عمده هزینه ی کمتری نسبت به فروش جزئی دارد.