کنسانتره انار ساوه مانند انارهایش طعم و مزه ی فوق العاده ای دارد..سالیان سال است که فروشندگان انار برای تبلیغ انارهای خود، از برند انار ساوه استفاده می کنند.
تولید کنسانتره انار در ساوه
کنسانتره انار ساوه با طعم و رنگ دلپذیرش مشتریان خاص خود را دارد و از این رو تصمیم گرفتیم نحوه ی تولید آن را بیان کنیم.
تولید کنسانتره انار ساوه تفاوتی با دیگر کارخانجات ندارد و مراحل زیر را سپری می کند:
- مادهی خام و یا میوه وارد کارخانه میشود.
- ابتدا شستشو انجام میگیرد.
- جداسازیهای لازم بسته به هر میوه انجام میشود که از جملهی آنها میتوان به جداسازی پوستهی انار از دانه اشاره نمود.
- جداسازی دانههای انار از هستهی آن انجام می شود.
- عمل گرم نمودن به منظور جلوگیری از قهوهای شدن و یا تغییرات آنزیمی که منجر به تغییر رنگ آبمیوه میشود صورت میگیرد.
- پرس کردن به منظور خارج نمودن آبمیوه از فرمانتاسیون انجام می شود.
- مرحلهی بعدی مرحلهی آروما گیری میباشد که قبل از عمل تغلیظ و یا شفاف سازی انجام میشود.
- مرحلهی شفاف سازی منجر به شفاف شدن و بدون رنگ شدن آبمیوه میشود، به این طریق که آب میوه از لخته آن با استفاده از ایجاد تفاوت دما جدا میگردد.
- فیلتراسیون مرحلهای است که به وسیلهی فیلترهای سرامیک و یا خلاء امکان پذیر میباشد.
- کنسانتره یا تغلیظ کردن که مرحلهی آخر تولید کنسانتره است و به روشهای مختلف صورت میگیرد و در آخر آب میوه را به پودر تبدیل میکند.
خواص کنسانتره انار ساوه
با توجه به خواص فراوانی که انار و کنسانتره انار دارد بی دلیل نیست که خرید کنسانتره انار یکی از گزینه های موجود در سبد خرید ، خریداران است.
انار منبع خوبی از آنتی اکسیدانها، پتاسیم و ویتامین C است پژوهشگران آکادمی علوم امریکا دریافته اند كه ، مصرف آب انار از ابتلاء بـه سرطان پروستات جلوگیری میکند.
انار میوه ای است سرشار از ویتامین وبه علت داشتن آهن و سایر عناصر دیگر دی هضم می باشد .خوردن دانه های انار به مراتب بهتر از نوشیدن آب انار است . انار میوه ای است كه به آن خون ساز می گویند و به همین علت بهترین موقع برای مصرف آن صبح وقبل از صبحانه است. انار مقوی قلب ، مفرح ، دفع كننده چربی ، رفع كننده سموم اغلب عفونتهای داخلی، دافع حرارت می باشد و خوردن انار با پرده های سفید آن شكم را دباغی می كند ، رب انار ، برگ انار در ضعف معده، كمی اشتها، تهوع، ضعف عمومی، تصفیه خون، خاصه در دختران جوان و در رفع میگرن بسیار مفید است.
تفاوت کنسانتره ی انار با رب انار
رب انار شبیه کنسانتره انار است با این تفاوت که آب اناری که برای تهیه رب انار استفاده گردیده نیاز به عبور از فیلتر ندارد و پالپ موجود در آب انار باعث قوام یافتن رب انار می شود.
خرید کنسانتره انار ساوه
اگر فقط یک بار انار ساوه را امتحان کرده باشید نمی توانید به راحتی از دیگر فراوری های انار آن از جمله کنسانتره انار ساوه گذر کنید.ثبت ملی انار ساوه خود گواه تمایز انارهای آن با دیگر مناطق است .