فروش کنسانتره ی انار در ایران به منبع درآمد خوبی برای فروشندگان تبدیل شده است. ایران تولید کننده ی اصلی انار است از این رو فرآورده های انار را هم تولید می کند.یکی از این فرآوری ها کنسانتره انار است که از محل آن،درآمد خوبی وارد بازار خرید و فروش این میوه ی پاییزی می شود.
تولید کنسانتره انار ساوه
کنسانتره انار ساوه مانند انارهایش بسیار باکیفیت است ، قبل از فروش کنسانتره ی انار و یا خرید آن بهتر است از نحوه ی تولید ان آگاه باشیم.:
مراحل تولید کنسانتره انار کرج به این صورت است که :
- مادهی خام و یا میوه وارد کارخانه میشود.
- ابتدا شستشو انجام میگیرد.
- جداسازیهای لازم بسته به هر میوه انجام میشود که از جملهی آنها میتوان به جداسازی پوستهی انار از دانه اشاره نمود.
- جداسازی دانههای انار از هستهی آن انجام می شود.
- عمل گرم نمودن به منظور جلوگیری از قهوهای شدن و یا تغییرات آنزیمی که منجر به تغییر رنگ آبمیوه میشود صورت میگیرد.
- پرس کردن به منظور خارج نمودن آبمیوه از فرمانتاسیون انجام می شود.
- مرحلهی بعدی مرحلهی آروما گیری میباشد که قبل از عمل تغلیظ و یا شفاف سازی انجام میشود.
- مرحلهی شفاف سازی منجر به شفاف شدن و بدون رنگ شدن آبمیوه میشود، به این طریق که آب میوه از لخته آن با استفاده از ایجاد تفاوت دما جدا میگردد.
- فیلتراسیون مرحلهای است که به وسیلهی فیلترهای سرامیک و یا خلاء امکان پذیر میباشد.
- کنسانتره یا تغلیظ کردن که مرحلهی آخر تولید کنسانتره است و به روشهای مختلف صورت میگیرد و در آخر آب میوه را به پودر تبدیل میکند.
خواص کنسانتره انار ساوه
انار ساوه ثبت ملی شده است که این مساله نشان از کیفیت و خواص بی نظیر آن دارد، کنسانتره ی انار هم همان خواص انار ساوه را دارد در نتیجه برای بیان خواص آن باید گفت:
انار منبع خوبی از آنتی اکسیدانها، پتاسیم و ویتامین C است پژوهشگران آکادمی علوم امریکا دریافته اند كه ، مصرف آب انار از ابتلاء بـه سرطان پروستات جلوگیری میکند.
انار میوه ای است سرشار از ویتامین وبه علت داشتن آهن و سایر عناصر دیگر دی هضم می باشد .خوردن دانه های انار به مراتب بهتر از نوشیدن آب انار است . انار میوه ای است كه به آن خون ساز می گویند و به همین علت بهترین موقع برای مصرف آن صبح و قبل از صبحانه است. انار مقوی قلب ، مفرح ، دفع كننده چربی ، رفع كننده سموم اغلب عفونتهای
داخلی، دافع حرارت می باشد و خوردن انار با پرده های سفید آن شكم را دباغی میكند ، رب انار ، برگ انار در ضعف معده، كمی اشتها، تهوع، ضعف عمومی، تصفیه خون، خاصه در دختران جوان و در رفع میگرن بسیار مفید است.
تفاوت کنسانتره ی انار با رب انار
رب انار شبیه کنسانتره انار است با این تفاوت که آب اناری که برای تهیه رب انار استفاده گردیده نیاز به عبور از فیلتر ندارد و پالپ موجود در آب انار باعث قوام یافتن رب انار می شود.
فروش کنسانتره ی انار ساوه
برای اینکه هنگام فروش کنسانتره ی انار هزینه های خود را کاهش دهید و با قیمت مناسب تری کنسانتره خود را بفروشید، از این رو مشتریان بیشتری جذب کنید لازم است، انار خود را به طور مستقیم از باغداران تهیه کنید و واسطه ها را تامی توانید کمتر کنید.