قطعا از فروشنده های بسیاری که مغازه دارند یا دستفروشی می کنند شنیده اید که اناری که می فروشند انار ساوه است.گاهی این مساله حقیقت ندارد ولی برای جذب مشتری ، این برند باعث می شود که فروش خوبی داشته باشند.علت اینکه انار ساوه، به برند تبدیل شده است کیفیت آن و فرآورده های آن از جمله کنسانتره ی انار ساوه است.
تولید کنسانتره ی انار ساوه
قیمت کنسانتره ی انار ساوه را معیارهای مختلفی تعیین می کند .ولی خالص بودن آن اولین ویژگی است که هر مشتری ابتدا سراغش را می گیرد.
تولید کنسانتره ی انار ساوه ، مراحلی دارد که لازم است با آن آشنا شوید:
- مادهی خام و یا میوه وارد کارخانه میشود.
- ابتدا شستشو انجام میگیرد.
- جداسازیهای لازم بسته به هر میوه انجام میشود که از جملهی آنها میتوان به جداسازی پوستهی انار از دانه اشاره نمود.
- جداسازی دانههای انار از هستهی آن انجام می شود.
- عمل گرم نمودن به منظور جلوگیری از قهوهای شدن و یا تغییرات آنزیمی که منجر به تغییر رنگ آبمیوه میشود صورت میگیرد.
- پرس کردن به منظور خارج نمودن آبمیوه از فرمانتاسیون انجام می شود.
- مرحلهی بعدی مرحلهی آروما گیری میباشد که قبل از عمل تغلیظ و یا شفاف سازی انجام میشود.
- مرحلهی شفاف سازی منجر به شفاف شدن و بدون رنگ شدن آبمیوه میشود، به این طریق که آب میوه از لخته آن با استفاده از ایجاد تفاوت دما جدا میگردد.
- فیلتراسیون مرحلهای است که به وسیلهی فیلترهای سرامیک و یا خلاء امکان پذیر میباشد.
- کنسانتره یا تغلیظ کردن که مرحلهی آخر تولید کنسانتره است و به روشهای مختلف صورت میگیرد و در آخر آب میوه را به پودر تبدیل میکند.
خواص کنسانتره ی انار ساوه
انار ساوه ثبت ملی شده است که این مساله نشان از کیفیت و خواص بی نظیر آن دارد، کنسانتره ی انار هم همان خواص را دارد در نتیجه باید برای بیان خواص آن باید گفت:
انار منبع خوبی از آنتی اکسیدانها، پتاسیم و ویتامین C است پژوهشگران آکادمی علوم امریکا دریافته اند كه ، مصرف آب انار از ابتلاء بـه سرطان پروستات جلوگیری میکند.
انار میوه ای است سرشار از ویتامین وبه علت داشتن آهن و سایر عناصر دیگر دی هضم می باشد .خوردن دانه های انار به مراتب بهتر از نوشیدن آب انار است . انار میوه ای است كه به آن خون ساز می گویند و به همین علت بهترین موقع برای مصرف آن صبح و قبل از صبحانه است. انار مقوی قلب ، مفرح ، دفع كننده چربی ، رفع كننده سموم اغلب عفونتهای داخلی، دافع حرارت می باشد و خوردن انار با پرده های سفید آن شكم را دباغی میكند ، رب انار ، برگ انار در ضعف معده، كمی اشتها، تهوع، ضعف عمومی، تصفیه خون، خاصه در دختران جوان و در رفع میگرن بسیار مفید است.
تفاوت کنسانتره ی انار با رب انار
رب انار شبیه کنسانتره انار است با این تفاوت که آب اناری که برای تهیه رب انار استفاده گردیده نیاز به عبور از فیلتر ندارد و پالپ موجود در آب انار باعث قوام یافتن رب انار می شود.
خرید کنسانتره ی انار ساوه
کنسانتره ی انار ساوه ،یکی از فرآوری های انار آن است که بدون هیچ مواد افزودنی تولید می شود و به طور خالص به دست مشتری می رسد.