کنسانتره انار شفاف و ابری با داشتن طعم لذیذ مورد تقاضای زیادی قرار می گیرد. مرکز پخش کنسانتره انار درجه یک برای عرضه این محصول به بازار بسته بندی های با کیفیت بالا و در وزن های مختلف در نظر گرفته که با حذف واسطه ها این محصول را با قیمت مناسب به بازار ارائه می دهد.
تولید کنسانتره انار درجه یک از انارهای مرغوب و کاملاً رسیده صورت می گیرد، تا ضمن داشتن طعم و مزه بی نظیر بتوان از آن در طولانی مدت نگهداری کرد.
کنسانتره انار شفاف و ابری دو محصول بسیار پرکاربرد است که هر کدام از آنها در صنایع غذایی و برای تولید نوشیدنی های خاص کاربرد دارند. به همین جهت کارخانجات تولید کننده آن ها را با کیفیت بالا به بازار ارائه می دهند.
شناخت نمایندگی پخش کنسانتره انار ایران موجب می شود تا در هنگام خرید کنسانتره انار شفاف و ابری انتخاب های مناسب تری انجام داده و این محصول را با کیفیت خوب تهیه کنید.
نحوه تولید کنسانتره انار درجه یک
انار به دلیل داشتن خواص فوق العاده مورد توجه همه افراد قرار دارد و به شیوه های گوناگون برای سایر فصول که میوه انار وجود ندارد آن را ذخیره سازی می کنند.
انار یکی از میوه های خوش طعمه پاییزی است که به دلیل داشتن خواص فوق العاده مورد توجه افراد زیادی قرار می گیرد. معمولاً در فصل پاییز که میوه انار را برداشت می کنند، برای استفاده از آن در طولانی مدت و سایر فصول به شیوه های مختلف آنرا ذخیرهسازی می نمایند.
یکی از راه های ذخیره سازی انار، تولید کنسانتره انار درجه ۱ است که با قرار دادن در بسته بندی های با کیفیت بالا به آسانی می توان آنرا در تمامی روزهای سال مورد استفاده قرار داد.
معمولاً برای حمل و نقل آسان تر و نگهداری در طولانی مدت، آبمیوه انار را توسط دستگاه های خاص جدا کرده و پس از تغلیظ کردن آن را در بسته بندی های با کیفیت مانند اسپتیک نگهداری می کنند.
نحوه تولید کنسانتره انار درجه ۱ بدین صورت است که:
- ابتدا میوه های انار درجه با کیفیت بالا را تهیه کرده و برای جداسازی خاک، شن و گرد و غبار آنها را مورد شستشو قرار میدهند.
- سپس انارها را توسط بالابر به دانگیرهای انار که به شکل اتوماتیک عمل جداسازی پوست از آن را انجام می دهد می رسانند.
- پس از پوست گیری دانه های انار توسط منوپمپ هایی که زیر دانه ها قرار می گیرند، به مخزن هدایت می شوند.
- سپس دانه های آماده شده را از زیر مخزن به دستگاه پرس وارد می کنند، تا با استفاده از پرس تیوپی بدون شکسته شدن هسته آب دانه های انار از آن جدا گردد.
- پس از جمع آوری آب انار آن را به وسیله بخار غیر مستقیم بین ۸۰ تا ۹۰ درجه سانتیگراد حرارت داده و به وسیله برج خنک کن دمای آب تا ۳۵ درجه کاهش می دهند در این مرحله آب انار تغلیظ شده و کنسانتره تولید می گردد.
در کارخانجات تولید کننده، کنسانتره انار شفاف و ابری تولید می شود تا هر مجموعه با توجه به شرایط و نیاز خود بتواند از محصول مورد نظر تهیه کند.
معرفی کنسانتره انار شفاف و ابری
در بازارهای عرضه و فروش کنسانتره انار را به صورت شفاف و ابری مشاهده می کنید که هر کدام از این کنسانتره ها مورد توجه افراد خاصی برای کاربردهای گوناگون قرار می گیرد.
با بررسی فرآیند تولید کنسانتره انار در می یابیم که روند تولید کنسانتره انار شفاف و ابری یکسان بوده و در چند مرحله نهایی با یکدیگر تفاوت پیدا می کنند.
در این بخش به معرفی کنسانتره انار شفاف و ابری می پردازیم:
کنسانتره انار ابری
کنسانتره انار ابری پس از گذراندن مراحل فیلتر مقدماتی برای جدا کردن مواد اضافی، به مرحله تغلیظ رفته و در این مرحله آب اضافی میوه از آن جدا می شود. در صورت اضافه شدن آب به این مواد مجدد می توان از آن به عنوان آبمیوه استفاده کرد.
کنسانتره انار شفاف
کنسانتره انار شفاف پس از گذراندن مراحل فیلتراسیون اولیه، برای شفافسازی لازم است تا مرحله اضافه کردن برخی از آنزیم ها را طی کند. در این مرحله هر گونه پکتین، سلولز و سایر مواد مشابه آن از انار جدا می شود و یک آب میوه شفاف به جای می ماند که پس از گذراندن مراحل تغلیظ به کنسانتره شفاف تبدیل می گردد.
نکات مهم در هنگام خرید کنسانتره انار
برای همه افرادی که به دنبال خرید کنسانتره انار شفاف و ابری بوده اند پیش آمده که با تنوع بالایی از این محصول در بازار روبرو می گردند. انتخاب یک محصول مناسب، مرغوب و با کیفیت بالا برای خریدارانی که اطلاعات کافی در این زمینه ندارند سخت است.
به همین جهت در هنگام تهیه کنسانتره انار شفاف و ابری لازم است که چند نکته مهم مد نظر قرار بگیرد تا بهترین محصول تهیه شود.
در این بخش به بررسی برخی از نکات مهم در هنگام خرید کنسانتره انار شفاف و ابری می پردازیم:
خلوص کنسانتره
خالص بودن کنسانتره را می توان از طعم و مزه آن تشخیص داد که به وضوح مشخص می گردد.
شفاف و غیر شفاف بودن
کنسانتره میوه به صورت شفاف و ابری تولید می شود که متناسب با شرایط و نیاز خود می توانید هر کدام از این محصولات را تهیه کنید.
تاریخ تولید محصول
تاریخ تولید و تاریخ انقضای کنسانتره برای نگهداری آن در طولانی مدت و در هنگام خریدهای عمده اهمیت زیادی پیدا می کند.
مواد افزودنی
در روند تولید کنسانتره از برخی مواد افزودنی استفاده می کنند، توجه به مجاز بودن این مواد افزودنی مهم است.
نحوه بسته بندی
کنسانتره ها را در بسته بندی های اسپتینگ و در بسته بندی ظروف پلاستیکی آماده سازی می نمایند و در وزن های مختلف به بازار ارائه می دهند.
قیمت کنسانتره انار
قیمت ارائه کنسانتره انار شفاف و ابری در خریدهای عمده اهمیت زیادی پیدا می کند و در حجم خریدهای نهایی تأثیر مستقیم می گذارد.
بهترین نمایندگی پخش کنسانتره انار ایران
تهیه کنسانتره انار درجه یک از بهترین مراکز عرضه و پخش آن امکان پذیر است. پس با شناخت این مراکز و آشنایی با نحوه ارتباط با آنها از روش های مختلف به شکل بهتری می توانید محصول مورد نظر خود را تهیه کنید.
این مجموعه به عنوان بهترین نمایندگی پخش کنسانتره انار ایران سعی می کند تا با عرضه این محصولات در بسته بندی های مختلف به صورت اسپتینگ یا بسته بندی های دیگر در وزن های متنوع به صورت بشکه یا گالنی شرایط خرید برای همه خریداران را مهیا سازد.
حذف کامل واسطه ها از پروسه تولید و توزیع کنسانتره انار موجب شده تا مناسب ترین قیمت ممکن در بازار ارائه گردد. به همین سبب می توانید با انتخاب این مجموعه یک خرید کاملا اقتصادی و مقرون به صرفه را تجربه نمایید.