انواع کنسانتره انار به این صورت دسته بندی می شود که یا شفاف است و یا کلودی که منظور همان ابری است. چقدر با تولید کنسانتره آشنایی دارید؟ ایران به مدت ده سال است در حال تولید کنسانتره انواع میوه است که در مورد بعضی کنسانتره ها ، عنوان نخست را کسب کرده است.
تولید انواع کنسانتره انار
- مادهی خام و یا میوه وارد کارخانه میشود.
- شستشو انجام میگیرد.
- جداسازیهای لازم بسته به هر میوه انجام میشود که از جملهی آنها میتوان به جداسازی پوستهی انار از دانه اشاره نمود.
- جداسازی دانههای انار از هستهی آن انجام می شود.
- عمل گرم نمودن به منظور جلوگیری از قهوهای شدن و یا تغییرات آنزیمی که منجر به تغییر رنگ آبمیوه میشود صورت میگیرد.
- پرس کردن به منظور خارج نمودن آبمیوه از فرمانتاسیون انجام می شود.
- مرحلهی بعدی مرحلهی آروما گیری میباشد که قبل از عمل تغلیظ و یا شفاف سازی انجام میشود.
- مرحلهی شفاف سازی منجر به شفاف شدن و بدون رنگ شدن آبمیوه میشود، به این طریق که آب میوه از لخته آن با استفاده از ایجاد تفاوت دما جدا میگردد.
- فیلتراسیون مرحلهای است که به وسیلهی فیلترهای سرامیک و یا خلاء امکان پذیر میباشد.
- کنسانتره یا تغلیظ کردن که مرحلهی آخر تولید کنسانتره است و به روشهای مختلف صورت میگیرد و در آخر آب میوه را به پودر تبدیل میکند.
خواص انواع کنسانتره انار
کنسانتره انار بدون مواد افزودنی همان خاصیت انار را دارد.
انار منبع خوبی از آنتی اکسیدانها، پتاسیم و ویتامین C است پژوهشگران آکادمی علوم امریکا دریافته اند كه ، مصرف آب انار از ابتلاء بـه سرطان پروستات جلوگیری میکند.
انار میوه ای است سرشار از ویتامین و به علت داشتن آهن و سایر عناصر دیگر دی هضم می باشد .خوردن دانه های انار به مراتب بهتر از نوشیدن آب انار است . انار میوه ای است كه به آن خون ساز می گویند و به همین علت بهترین موقع برای مصرف آن صبح و قبل از صبحانه است. انار مقوی قلب ، مفرح ، دفع كننده چربی ، رفع كننده سموم اغلب عفونتهای داخلی، دافع حرارت می باشد و خوردن انار با پرده های سفید آن شكم را دباغی می كند ، رب انار ، برگ انار در ضعف معده، كمی اشتها، تهوع، ضعف عمومی، تصفیه خون، خاصه در دختران جوان و در رفع میگرن بسیار مفید است.
تفاوت انواع کنسانتره انار با رب انار
رب انار شبیه کنسانتره انار است با این تفاوت که آب اناری که برای تهیه رب انار استفاده گردیده نیاز به عبور از فیلتر ندارد و پالپ موجود در آب انار باعث قوام یافتن رب انار می شود.
صادرات انواع کنسانتره انار
ایران ده سال است که تولید کنسانتره را در داخل کشور انجام می دهد.کنسانتره انار یکی از آن فرآوری های انار است که در ایران تولید می شود.هم کنسانتره انار سیاه و هم کنسانتره انار قرمز جزو صادرات ایران است. که منبع ارزآوری خوبی برای کشورمان است.
این محصول نیاز به بسته بندی ویژه ای دارد تا کیفیتش را از دست ندهد .که معمولا با بسته بندی اسپتیک صورت می گیرد که باعث می شود در معرض نور خورشید قرار نگیرد.
برای فصل های غیراز پاییز و زمستان که انار برداشت نمی شود کنسانتره انار یکی از بهترین روش ها برای جذب خواص ان توسط بدن است.