فروش کنسانتره ی انار به انواع شیوه ها ممکن است چه به صورت مستقیم و حضوری و چه به صورت آنلاین و غیر حضوری و از طریق سایت هایی که محصول کنسانتره ی خود را در معرض فروش قرار داده اند.فروش آنلاین کنسانتره انار مزایایی به نسبت فروش حضوری آن دارد ازجمله اینکه در صرف زمان صرفه جویی می شود.
تولید کنسانتره ی انار
با در اختیار گذاشتن اطلاعاتی چون نحوه ی تولید کنسانتره انار ، باعث می شود اعتماد مشتریان را جذب کنید.و فروش کنسانتره ی انار بیشتری داشته باشید.
برای تولید کنسانتره انار مراحل زیر سپری می شود:
- مادهی خام و یا میوه وارد کارخانه میشود.
- ابتدا شستشو انجام میگیرد.
- جداسازیهای لازم بسته به هر میوه انجام میشود که از جملهی آنها میتوان به جداسازی پوستهی انار از دانه اشاره نمود.
- جداسازی دانههای انار از هستهی آن انجام می شود.
- عمل گرم نمودن به منظور جلوگیری از قهوهای شدن و یا تغییرات آنزیمی که منجر به تغییر رنگ آبمیوه میشود صورت میگیرد.
- پرس کردن به منظور خارج نمودن آبمیوه از فرمانتاسیون انجام می شود.
- مرحلهی بعدی مرحلهی آروما گیری میباشد که قبل از عمل تغلیظ و یا شفاف سازی انجام میشود.
- مرحلهی شفاف سازی منجر به شفاف شدن و بدون رنگ شدن آبمیوه میشود، به این طریق که آب میوه از لخته آن با استفاده از ایجاد تفاوت دما جدا میگردد.
- فیلتراسیون مرحلهای است که به وسیلهی فیلترهای سرامیک و یا خلاء امکان پذیر میباشد.
- کنسانتره یا تغلیظ کردن که مرحلهی آخر تولید کنسانتره است و به روشهای مختلف صورت میگیرد و در آخر آب میوه را به پودر تبدیل میکند.
خواص کنسانتره ی انار
با توجه به خواص فراوانی که انار و کنسانتره انار دارد بی دلیل نیست که خرید کنسانتره انار یکی از گزینه های موجود در سبد خرید ، خریداران است.
انار منبع خوبی از آنتی اکسیدانها، پتاسیم و ویتامین C است پژوهشگران آکادمی علوم امریکا دریافته اند كه ، مصرف آب انار از ابتلاء بـه سرطان پروستات جلوگیری میکند.
انار میوه ای است سرشار از ویتامین وبه علت داشتن آهن و سایر عناصر دیگر دی هضم می باشد .خوردن دانه های انار به مراتب بهتر از نوشیدن آب انار است . انار میوه ای است كه به آن خون ساز می گویند و به همین علت بهترین موقع برای مصرف آن صبح و قبل از صبحانه است. انار مقوی قلب ، مفرح ، دفع كننده چربی ، رفع كننده سموم اغلب عفونتهای
داخلی، دافع حرارت می باشد و خوردن انار با پرده های سفید آن شكم را دباغی میكند ، رب انار ، برگ انار در ضعف معده، كمی اشتها، تهوع، ضعف عمومی، تصفیه خون، خاصه در دختران جوان و در رفع میگرن بسیار مفید است.
تفاوت کنسانتره ی انار با رب انار
رب انار شبیه کنسانتره انار است با این تفاوت که آب اناری که برای تهیه رب انار استفاده گردیده نیاز به عبور از فیلتر ندارد و پالپ موجود در آب انار باعث قوام یافتن رب انار می شود.
فروش کنسانتره ی انار
فروش کنسانتره ی انار در بازار کنونی مستلزم رقابت و پیشی گرفتن از رقباست. چرا که فروش کنسانتره امروزه بازار خوب داخلی و بین المللی دارد.