کنسانتره ی انار انواعی دارد که در تقسیم بندی های متفاوت قرار می گیرد شفاف و غیر شفاف ، تیره یا قرمز،شیرین و ترش ویا ملس از جمله ی این تقسیم بندی هاست. انواع کنسانتره ی انار را در انواع مراکز خرید می توانید بیابید .
برای یافتن مراکز فروش انواع کنسانتره انار، روشهای بسیاری وجود دارد یکی از این روش ها به این صورت است که:
• ثبت درخواست خرید در ارتباط مستقیم با مدیریت بازرگانی
• درخواست آنالیز نمونه محصول تولید شده در سال
• ارسال نمونه برای خریدار
• ثبت سفارش خرید عمده و پرداخت کامل معامله پیش از بارگیری
• بارگیری محصول و تحویل درب کارخانه
مراکز فروش کنسانتره انار
امروزه اینترنت و جست و جو در سایت ها کار را برای خریداران بسیار آسان کرده است با نشستن در خانه و در حالی که روی مبل دراز کشیده اید می توانید بزرگترین معامله ها را انجام دهید. خرید کنسانتره یکی از این معامله هاست .
ابتدا باید بدانید محصولی که خریداری می کنید چه کاربردی دارد. سپس متناسب با نیازتان در میان انواع فرآورده ها محصول مورد نیازتان را بیابید.
خواص کنسانتره ی انار
کنسانتره انار به عنوان یکی از پرخاصیت ترین فرآورده های انار:
• می تواند موجب رقیق شدن خون
• بهبود کبد و معده،
• سلامت قلب شود.
• آنتی اکسیدان های موجود در آن می تواند مانع از رشد سلول های سرطانی در بدن شود
زیرا کنسانتره انار طی یک تکنولوژی خاص به گونه ای تولید می شود که هیچ ماده ای به آن افزوده و یا از آن کم نمی گردد.پس کنسانتره انار باید همواره خالص و بدون افزودنی باشد.
صادرات کنسانتره ی انار
کنسانتره بازار جهانی پررونقی دارد و ایران که یکی از تولیدکنندگان اصلی انار است درآمد غیر نفتی خوبی را از این راه به دست می آورد از جمله کشورهایی که کنسانتره انار را از ایران وارد می کنند شامل موارد زیر است:
• صادرات کنسانتره انار به کره جنوبی
• صادرات کنسانتره انار به روسیه
• صاردات کنسانتره انار به تایلند
• صادرات کنسانتره انار به کانادا
• صادرات کنسانتره نار به هندوستان
• صادرات کنسانتره انار به استرالیا
تولید کنسانتره ی انار
مراحل تولید کنسانتره انار به این صورت است که:
• مادهی خام و یا میوه وارد کارخانه میشود.
• شستشو انجام میگیرد.
• جداسازیهای لازم بسته به هر میوه انجام میشود که از جملهی آنها میتوان به جداسازی پوستهی انار از دانه اشاره نمود.
• جداسازی دانههای انار از هستهی آن انجام می شود.
• عمل گرم نمودن به منظور جلوگیری از قهوهای شدن و یا تغییرات آنزیمی که منجر به تغییر رنگ آبمیوه میشود صورت میگیرد.
• پرس کردن به منظور خارج نمودن آبمیوه از فرمانتاسیون انجام می شود.
• مرحلهی بعدی مرحلهی آروما گیری میباشد که قبل از عمل تغلیظ و یا شفاف سازی انجام میشود.
• مرحلهی شفاف سازی منجر به شفاف شدن و بدون رنگ شدن آبمیوه میشود، به این طریق که آب میوه از لخته آن با استفاده از ایجاد تفاوت دما جدا میگردد.
فیلتراسیون مرحلهای است که به وسیلهی فیلترهای سرامیک و یا خلاء امکان پذیر میباشد.
• کنسانتره یا تغلیظ کردن که مرحلهی آخر تولید کنسانتره است و به روشهای مختلف صورت میگیرد و در آخر آب میوه را به پودر تبدیل میکند.