کنسانتره ی انار را از انواع مراکز خرید می توانید تهیه کنید . اما چقدر با نحوه ی تولید کنسانتره ی انار آشنایی دارید؟ صادرات این محصول به چه صورت است؟چه کشورهایی متقاضی خرید کنسانتره انار هستند؟در زیر به بخشی از این سوالات پاسخ می دهیم.
تولید کنسانتره ی انار
برای تولید کنسانتره انار مراحل زیر سپری می شود:
مادهی خام و یا میوه وارد کارخانه میشود.
شستشو انجام میگیرد.
جداسازیهای لازم بسته به هر میوه انجام میشود که از جملهی آنها میتوان به جداسازی پوستهی انار از دانه اشاره نمود.
جداسازی دانههای انار از هستهی آن انجام می شود.
عمل گرم نمودن به منظور جلوگیری از قهوهای شدن و یا تغییرات آنزیمی که منجر به تغییر رنگ آبمیوه میشود صورت میگیرد.
پرس کردن به منظور خارج نمودن آبمیوه از فرمانتاسیون انجام می شود.
مرحلهی بعدی مرحلهی آروما گیری میباشد که قبل از عمل تغلیظ و یا شفاف سازی انجام میشود.
مرحلهی شفاف سازی منجر به شفاف شدن و بدون رنگ شدن آبمیوه میشود، به این طریق که آب میوه از لخته آن با استفاده از ایجاد تفاوت دما جدا میگردد.
فیلتراسیون مرحلهای است که به وسیلهی فیلترهای سرامیک و یا خلاء امکان پذیر میباشد.
کنسانتره یا تغلیظ کردن که مرحلهی آخر تولید کنسانتره است و به روشهای مختلف صورت میگیرد و در آخر آب میوه را به پودر تبدیل میکند.
خواص کنسانتره ی انار
کنسانتره انار که همان خاصیت آب انار را دارد دارای خواص زیر است:
انار منبع خوبی از آنتی اکسیدانها، پتاسیم و ویتامین C است پژوهشگران آکادمی علوم امریکا دریافته اند كه ، مصرف آب انار از ابتلاء بـه سرطان پروستات جلوگیری میکند.
انار میوه ای است سرشار از ویتامین وبه علت داشتن آهن و سایر عناصر دیگر دی هضم می باشد .خوردن دانه های انار به مراتب بهتر از نوشیدن آب انار است . انار میوه ای است كه به آن خون ساز می گویند و به همین علت بهترین موقع برای مصرف آن صبح وقبل از صبحانه است. انار مقوی قلب ، مفرح ، دفع كننده چربی ، رفع كننده سموم اغلب عفونتهای
داخلی، دافع حرارت می باشد و خوردن انار با پرده های سفید آن شكم را دباغی میكند ، رب انار ، برگ انار در ضعف معده، كمی اشتها، تهوع، ضعف عمومی، تصفیه خون، خاصه در دختران جوان و در رفع میگرن بسیار مفید است.
تفاوت کنسانتره ی انار با رب انار
رب انار شبیه کنسانتره انار است با این تفاوت که آب اناری که برای تهیه رب انار استفاده گردیده نیاز به عبور از فیلتر ندارد و پالپ موجود در آب انار باعث قوام یافتن رب انار می شود.
صادرات کنسانتره ی انار
برای فصل های غیراز پاییز و زمستان که انار برداشت نمی شود کنسانتره ی انار یکی از بهترین فرآوری های انار است که مارا در دیگر فصول سال از خوردن انار بی نیازمی کند .
یکی از منابع درآمد ایران در سطح بین المللی تولید کنسانتره و صادرات آن است که منبع خوبی به جای نفت محسوب می شود. ایران ده سال است که به تولید کنسانتره انواع میوه ها مشغول است که کنسانتره انار یکی از این تولیدات است که بدون مواد افزودنی و به صورت خالص و با کیفیت تهیه می شود.