فروشنده کنسانتره انار در ایران، این محصول پرطرفدار را با قیمت سال جدید و به صورت غیر حضوری عرضه می کند. همین حالا جهت خرید، فروش یا صادرات کنسانتره انار به قیمت روز، با مشاورین ما در ارتباط باشید.
حتماً تا به حال مشاهده کرده اید که بر روی بسته بندی برخی از آبمیوه های شرکتی که خریداری می کنید، کلمه کنسانتره ذکر شده است.
آیا می دانید کنسانتره در صنایع غذایی به چه معناست؟ آیا کنسانتره با آبمیوه فرق دارد؟
در این مقاله سعی داریم به صورت خلاصه و مفید، ابتدا مفهوم کنسانتره را شرح دهیم؛ سپس راجع به کنسانتره انار صحبت نماییم که بازار خرید و فروش آن در کشور بسیار داغ است. در نهایت، برترین فروشنده کنسانتره انار در ایران را به شما معرفی خواهیم کرد؛ پس تا پایان این مطلب ما را همراهی نمایید.
کنسانتره میوه چیست و چه تفاوتی با آبمیوه دارد؟
کنسانتره میوه، نوعی آبمیوه می باشد که تا حد ممکن در ترکیبات آن، آب حذف گردیده است. این کار باعث می شود تا حجم مایعی که در کنسانتره به دست می آید، کمتر از آبمیوه باشد.
همچنین به خاطر غلطت بالاتری که کنسانتره نسبت به آبمیوه دارد، از ماندگاری بیشتری برخوردار خواهد بود و با انجماد، کیفیت خود را از دست نمی دهد.
از طرفی کنسانتره میوه ها، طعم بسیار دلپذیری دارند و مناسب برای استفاده در شیرینی پزی و دستورات پخت مختلف هستند. شایان ذکر است که اگر کنسانتره میوه طبیعی نباشد، برای سلامتی بسیار مضر خواهد بود. به طور کلی کنسانتره ها را به دو روش انجماد و جوشاندن تهیه می کنند که در ادامه مختصر توضیحی از هر کدام برایتان ارائه خواهیم داد:
- در روش انجماد، میوه ها را منجمد کرده و سپس داخل محیط بیرون قرار می دهند تا ذره ذره ذوب شود. برای به دست آوردن کنسانتره غلیط تر از میوه، می توان این عمل را مجدداً نیز تکرار کرد. این روش معمولاً برای میوه هایی مانند انگور، خیار، انبه، هندوانه و همینطور مرکبات مناسب تر خواهد بود.
- روش جوشاندن بدین صورت است که میوه های شسته شده و بدون پوست را درون آب، روی شعله قرار می دهند. زمانی که آب میوه ها مقداری تبخیر شد و خود میوه هم تغییر رنگ داد، آن را از روی شعله برداشته و اجازه می دهند به دمای اتاق برسد. سپس با عبور دادن محتویات از صافی، کنسانتره میوه به دست می آید. از این روش بیشتر برای میوه های کم آب تر مانند سیب، موز، انار، هلو، توت و … استفاده می نمایند.
آشنایی با کنسانتره انار و خواص آن
اگر بخواهیم یک تعریف کلی از کنسانتره میوه ها ارائه کنیم، می توانیم بگوییم که کنسانتره، از بهترین و مفیدترین فرآورده های میوه های مختلف می باشد که توجه بسیاری را به خود جلب نموده است.
انار میوه ای با طعم بی نظیر و همینطور خواص فراوان است که به آن لقب یاقوت سرخ داده اند. این میوه را هر ساله در فصول پاییز و زمستان، از باغات انار در ایران برداشت می کنند.
می دانید که تهیه آب انار طبیعی در سایر فصول ممکن نیست، از این رو میوه انار را با استفاده از روش تغلیظ به کنسانتره انار تبدیل کرده تا بتوان از خواص متعدد آن در تمامی مواقع استفاده نمود.
از جمله فواید و خاصیت های کنسانتره انار می توان به موارد ذیل اشاره کرد:
- منبع غنی آنتی اکسیدان
- تقویت سیستم ایمنی بدن
- کاهش میزان کلسترول خون
- تضمین کننده سلامت قلب و عروق
- مفید برای سلامت پوست
کارخانجات تولیدی کنسانتره انار در کشور
همانطور که گفته شد کنسانتره انار از جمله فرآورده های ارزشمند انار است که خواص بیشماری دارد و برای سلامت قلب، کلسترول، پوست و غیره بسیار مفید می باشد.
این روزها بازار خرید و فروش کنسانتره انار رونق فراوانی یافته و بسیاری از تولید کنندگان، این محصول پرطرفدار را در حجم های بالا و با بسته بندی مخصوص عرضه می دارند.
پروسه تولید کنسانتره انار بدین صورت است که در کارخانه، ابتدا میوه انار را شستشو داده، وارد دستگاه قاچ کن و دانه گیر می کنند. سپس توسط دستگاه های مخصوص پرس، دانه ها آب گیری می شوند.
اکنون برای تهیه کنسانتره، آب انار را وارد دستگاه های تغلیظ کننده می نمایند. نکته قابل توجه این است که در این مرحله، کنسانتره انار به دست آمده غیر شفاف می باشد.
برای شفاف شدن، آن را از دستگاهی به اسم فراپالایش، جهت تصفیه عبور داده که محصول نهایی نسبت به قبل بسیار باکیفیت تر است و روانه بازار می گردد.
فروشنده کنسانتره انار در بازار، محصولات کارخانجات تولیدی را با توجه به کیفیت و نحوه بسته بندی، با قیمت های مختلفی به فروش می رساند.
کنسانتره انار در بازار چه قیمتی دارد؟
انار میوه ای پاییزیست که ما را به یاد روزهای سرد سال می اندازد. این میوه بهشتی را می توان زینت بخش سفره های یلدای ما ایرانیان به حساب آورد.
باید گفت که استفاده از میوه انار فقط شامل خود میوه نمی شود؛ بلکه در بسیاری از موارد، آب این میوه باارزش و مفید نیز استفاده می گردد.
کنسانتره انار در واقع آب انار غلیظ شده ای به شمار می آید که با بسته بندی های مخصوص با ماندگاری بالا، می توان آن را از فروشنده کنسانتره انار خریداری نمود.
قیمت کنسانتره انار در بازار، با توجه به یک سری عوامل تعیین می شود که مهم ترین آن ها عبارتند از:
۱٫ نوع انار به کار رفته
۲٫ شیوه تهیه کنسانتره
۳٫ کیفیت محصول نهایی (غلظت و شفافیت)
۴٫ نحوه بسته بندی
۵٫ کارخانه تولیدی محصول
بزرگترین فروشنده کنسانتره انار با قیمت سال ۱۴۰۰
اگر شما هم قصد خرید کنسانتره انار باکیفیت و سفارشی را دارید، باید بدانید که در دنیای بی انتهای اینترنت می توانید برترین فروشنده کنسانتره انار را بیابید.