بهترین کنسانتره انار در ایران تولید می شود و این مساله ای کاملا طبیعی است چراکه میوه ی انار بومی ایران است و خاستگاه ان در کشورمان می باشد.برای فروش بهترین کنسانتره انا رباید از پیشرفته ترین روش ها برای تولید آن استفاده کنیم.
بهترین کنسانتره انار
برای تولید بهترین کنسانتره انار غنی شده مراحل زیر را انجام می دهیم:
در مرحله اول تولید آبمیوه و کنسانتره انار پس از دریافت انار، میوه ها شسته می شوند . در مرحله بعدی انارها توسط بالابر به دان گیرهای انار که کار جداسازی پوست از دانه را به عهده دارند، وارد می شوند .
پوست انار از دستگاه خارج شده و به بیرون از سالن تولید جهت انجام فرآوری های بعدی انتقال می یابد. دانه ها توسط مونوپمپی که زیر هر یک از دانه گیرها قرار دارد به مخزن ذخیره هدایت می شوند.
سپس دانه ها توسط مونو پمپ از زیر مخزن به دو دستگاه پرس وارد می شوند. پرس ها از نوع تیوبی بوده و از شکسته شدن هسته جلوگیری می کند یا به عبارت دیگر توانایی شکستن هسته را ندارد در نتیجه آب انار طعم و مزه طبیعی خود را حفظ کند.
دانه ها پس از آبگیری به عنوان ضایعات جهت انجام فراوریهای بعدی بوسیله دو نقاله مارپیچی از سالن تولید خارج می شوند.
آب انار پس از فیلترشدن اولیه توسط ویبراتور به مرحله پاستوریزاسیون وارد می شود.
در این سامانه، آب انار را بوسیله بخار غیر مستقیم تا ۸۰-۹۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و سپس به وسیله برج خنک کن دما را به ۳۵ درجه سانتیگراد کاهش می دهند.
محصول پاستوریزه شده جهت آنزیم زنی به مخازن شفاف سازی منتقل می شود. پس از کنترل کیفیت، فیلتراسیون انجام می شود.
دیگر مراحل تولید بهترین کنسانتره انار
اواپراتور یا تغلیظ مرحله بعدی است. محصول فیلتر شده پس از طی مراحل مختلف با درجه بریکس مورد نظر از قسمت خارج می شود. روش کار در قسمت اواپراتور چنین است که محصول ابتدا وارد یک پیش گرم کن شده و سپس وارد مبدل های حرارتی می شود. این مبدل ها صفحه ای هستند که تبادل حرارت را سریع تر می کنند.
آب انار گرم شده با دمای ۷۰ تا ۸۰ درجه سانتیگراد وارد سپراتور شده و تحت خلاء، بخار آب موجود در انار گرفته می شود و طی ۲ مرحله محصول تغلیظ می شود. در مرحله اول به بریکس ۳۵ و در مرحله دوم به بریکس مورد نظر یعنی ۱۵ می رسد.
. کنسانتره تولید شده وارد مرحله استریلیزاسیون شده و بعد از افزایش دمای محصول تا دمای ۱۰۸ درجه سانتیگراد، دما تا ۲۶ درجه سانتیگراد افت می کند.
محصول استریل شده برای بسته بندی به پرکن منتقل می شود و به شکل کیسه های اسپتیک ۲۲۰ لیتری (۲۸۵ کیلوگرمی) در بشکه قرار می گیرد. بشکه های حاوی محصول بلافاصله به سردخانه منتقل شده و در دمای ۱۸- درجه سانتیگراد (زیر صفر) نگهداری می شوند.
منظور از کنسانتره انار، آب انار طبیعی سالم و شفاف است که در شرایط استاندارد، تغلیظ شده و بریکس آن به ۹۵ درصد می رسد.
بهترین کنسانتره انار وقتی به دست می آید که طعم و رنگ آن هنگام تولید حفظ شود.